плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ПРЕНОСИМИ 3 бр. Слама и офис Училищни спортни Бутилки с голяма марка време, Херметични Бутилки за Напомняне за времето, Кана за бутилки, Голяма Модерна и Стилна Соло?

ПРЕНОСИМИ 3 бр. Слама и офис Училищни спортни Бутилки с голяма марка време, Херметични Бутилки за Напомняне за времето, Кана за бутилки,

BGN 17.06
 

Налично за поръчка
Сума

полипропилен.Произведено в САЩ или са внесени.ЗАПЕЧАТАНИ ГОЛЯМА БУТИЛКА ЗА ВОДА-Бутилка за пиене на вода Бутилка гладка, а използването спестява време и усилия, и може да ви донесе голямо удобство.КАНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ - ЗАПЕЧАТАНИ ГОЛЯМА БУТИЛКА, подходяща за използване в дома, в салона, офис, училище.Той идва с конструкция капачка, която осигурява добра херметичност и неподатливост.Градинска БУТИЛКА за фитнес-Дизайн с голям капацитет ви позволява да отговарят на вашите ежедневни нужди от вода и попълване на запасите от вода по всяко време по време на тренировка.ВДЪХНОВЯВАЩИ БУТИЛКИ ЗА ВОДА - Бутилка, изработен от висококачествени материали, безопасни и без вредни химикали.За многократна употреба КОНТЕЙНЕР за НАПИТКИ - лесно Можете да се съхранява мляко, студена вода, сок и други напитки себе си.полипропилен.Произведено в САЩ или са внесени.ЗАПЕЧАТАНИ ГОЛЯМА БУТИЛКА ЗА ВОДА-Бутилка за пиене на вода Бутилка гладка, а използването спестява време и усилия, и може да ви донесе голямо удобство.КАНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ - ЗАПЕЧАТАНИ ГОЛЯМА БУТИЛКА, подходяща за използване в дома, в салона, офис, училище.Той идва с конструкция капачка, която осигурява добра херметичност и неподатливост.Градинска БУТИЛКА за фитнес-Дизайн с голям капацитет ви позволява да отговарят на вашите ежедневни нужди от вода и попълване на запасите от вода по всяко време по време на тренировка.ВДЪХНОВЯВАЩИ БУТИЛКИ ЗА ВОДА - Бутилка, изработен от висококачествени материали, безопасни и без вредни химикали.За многократна употреба КОНТЕЙНЕР за НАПИТКИ - лесно Можете да се съхранява мляко, студена вода, сок и други напитки себе си.Осъществяване на списък 1 x бутилка за вода Функции-Бутилка за вода е направена от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване. дизайн я прави по-специална и уникална. - Бутилка за вода с голям капацитет ще отговаря на вашите нуждите на обикновените във вода в рамките на деня и ще ви помогне по-добре след прием на вода. - Обем : 1200 мл - Цвят : червен - елегантен Флакон, както и използването спестява време и усилия, и може да ви донесе голямо удобство. - Материал : полипропилен - Бутилка може да се използва за различни течности, като например студена вода, мляко, сок и напитки. - Размер : 23,00 X11,50 X11,50 см. / 9,04 X4,52 X4,52 инча - С помощта на скалата за време можете да влиза вода в съответствие с вашите потребности, която ще ви донесе удоволствие.Информация за стоки, вдъхновяващи бутилки за вода се Различават добър ефект запечатване, една чаша не е протекла, и можете да го носите със себе си.Кана за съхранение на вода Подходящ за използване в дома, в офиса, докато тренирате, в училище и пътуване.За многократна употреба контейнер за напитки - един чудесен и практичен подарък за вашите приятели и семейство.запечатани голяма бутилка за вода Това е бутилка за вода с голям капацитет, изработени от висококачествени материали, издръжлива, за употреба.

Декларирани характеристики

Свързани продукти