плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Нашийник с въздушна биркой за малки кучета със Средни размери, Нашийник за котки Animire с мека Неопреновой подплата, Яка за Кученца от Полиестер със Силиконов Калъф з?

Нашийник с въздушна биркой за малки кучета със Средни размери, Нашийник за котки Animire с мека Неопреновой подплата, Яка за Кученца

BGN 29.23
 

Налично за поръчка
Сума

【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА APPLE AIRTAG】➤Нашия нашийник за кучета с въздушна маркирани предназначен за Apple Air Tag 2021, така че не е необходимо закупуване на допълнителен държач за въздушна тагове за яката.Тези тежкотоварни нашийници за кучета - е точно това, което ви трябва точно да следват вашия домашен любимец! (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта). 【Мек S : широчина-5/8 ", размер на шията 10"-16"; M : Широчина-3/4", размер на шията 13"-22"; L : широчина-1", размер на шията 16"-26". * Забележка : Моля, измерете ширината на врата на вашия любимец преди да купите. 【Сверхпрочная обтегач S : широчина-5/8 ", размер на шията 10"-16"; M : Широчина-3/4", размер на шията 13"-22"; L : широчина-1", размер на шията 16"-26". * Забележка : Моля, измерете ширината на врата на вашия любимец преди да купите. 【СВЕРХПРОЧНАЯ ОБТЕГАЧ и D-ОБРАЗЕН ПРЪСТЕН】➤Быстросъемная обтегач на нашия яка за кучета е изработена от висококачествена здрава пластмаса и може да бъде бързо расстегнута с една ръка.Гъст D-образен пръстен осигурява надеждна точка на закрепване на каишка за кучета и други висящи аксесоари. 【Приоритетна гаранция】➤ Всеки нашийник за кучета с Air Tag е проверен два пъти един след друг, преди да сме ги изпратиха.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Пакетът включва : 1 * нашийник за домашни любимци с притежателя на Air Tag case.(устройство Air Tag в КОМПЛЕКТА не са включени).Ще се чувствам като на разходка с кучето си, но се притеснявате за това, че кучето се губи?Не се тревожи повече!.Яка Animire Air Tag за кучета, предназначени за проследяване на местоположението на кучето с вашия мобилен телефон, така че няма нужда да се тревожи за нейната безопасност, когато изляза с него на улицата.Направете живота си по-лесно.Защо да изберете нашийник Animire с въздушна етикет?.Ако изберете нашийник с въздушна етикет за своето куче, изберете Animire.Това е най-новият нашийник за домашни любимци с притежателя на Air Tag, който се повтаря от материал и технология на производство, решаване на общи проблеми с други ошейниками Air Tag, даден на пазара.Ние сме любители на животните, така че ние се стремим към това, че кучето е щастливо играе и безопасно да се върне у дома, което прави теб и живота на вашия домашен любимец щастлив.Чихуахуа.Shitzu.Maltese.Йоркшир териер.Миниатюрен пинчер.Френски булдог.Такса.Джак Ръсел.Миниатюрен шнауцер.Бостън териер.Кокер-шпаньол.Голдън ретривър.Бигъл.Питбул.Булдог.Лабрадор-ретривър.Ротвайлер.Голдън ретривър.

Декларирани характеристики

Свързани продукти