плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
BEGROT 99J Бордо Права Перука на Дантели, Синтетични Косми, Перука на Дантели, предварително Выщипанный с Детски коса 13x2,5, Перуки 180 Плътност за Жени (24 инча, 99J Бордо)

BEGROT 99J Бордо Права Перука на Дантели, Синтетични Косми, Перука на Дантели, предварително Выщипанный с Детски коса 13x2,5, Перуки

BGN 21.65
 

Налично за поръчка
Сума

Светли 99 J бордо синтетични перуки на дантели, предварително оскубани от косата на бебето, 24-инчови прозрачни перуки на дантели за жени. 100% дишаща лейси предна капачка с швейцарско дантела отпред позволява да се чувстват комфортно. синтетични цветни перуки 180 плътност, пълни и дебели.Можете да ги оформите с клещи маша и други термоинструментами с температура на загряване до 377 F. Нашата перука е не само мека и блестяща, но и не спутывается и не добри.когато.Размер и цвят шапчица : шапка за перука среден размер, снабден с регулируеми джапанки (регулируем размер) и фиксирани пити (по-силен) в вкара шапочке.Осигурете най-високо качество, подобно на естествен парикам от човешки косъм, с нашата безусловна гаранция за връщане на парите в рамките на 15 дни!.Подробна информация за перука : .Дължина на косата : 24-инчов права перука на дантели отпред.Цвят на косата : синтетична коса цвят бордо 99 J.Тип на перука : прозрачна дантела пред перука.Материал на косата : термостойкое влакна.Размер шапчица : среден размер (можете да регулирате бретельки в съответствие с главата си.Предимство : Много меки, не хвърлят, не спутываются и са удобни в чорап. Перуки от цвят на косата плътност 1,180 по-буйни и гъсти. 2. Перука с директни връзки отпред, предварително выщипанный от косата на бебето. 3. Дълги 24-инчови цветни перуки за чернокожите жени. 4. Капачка за перуки (21,5-22,5 инча) с расческами и регулируеми джапанки. 5. Прозрачен дантелен на перука е подходящ за кожа от всякакъв цвят.Използвайте гребен с широки зъбци.Ако при чесане се появяват възелчета, не продължавайте много замря за коса, просто нарязани на малки ножици.Дантела перуки, подходящи за всеки цвят на кожата, те могат да се носят по различни поводи, те са естествени и елегантни.Въпрос 1 : Какъв е размерът на дантела от перуки.Това е перука, завързана с размер 13 х 2.5 инча, той може да направи линията на косата по-естествена. Въпрос 2 : Ще бъде ли запутываться.Перука, изработени от синтетични косми, а не от човешки.обаче, моля, следвайте инструкциите за грижи за косата, това ще ви позволи да го използвате дълго време.Въпрос 3 : Как да се измие и да се грижат.Измиване и грижа.Редовно измивайте и кондиционируйте косата.Преди прането не търкайте и не накручивайте косата.Добавете мек шампоан в хладка вода и се разклаща на косата до получаване на чисти, изплакнете обилно.Нанесете на излишната вода кърпа и оставете косата да изсъхне по естествен начин, не се излагайте на слънце.Някои предмети не трябва да върже.Тъй като всяко отделно средство може да се различават, консултирайте се с вашия фризьор за да получите конкретни инструкции.

Декларирани характеристики

Свързани продукти