плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
EXIT82ART - Гумени поставки за напитки (комплект от 6). Култов Остин, щата Тексас. Впитывающий материал. Могат да се мият в съдомиялна машина.

EXIT82ART - Гумени поставки за напитки (комплект от 6). Култов Остин, щата Тексас. Впитывающий материал. Могат да се мият в съдомиялна

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

ШЕСТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ гумени каботажните за напитки.Разработен и отпечатан в Остин, щата Тексас.На повърхността на каботажните прилага ЯРКИ, ПЪЛНОЦВЕТНИ графики, така че те никога не потускнеют, не потрескаются и не е беля.ОГНЕУПОРНИ, не се бутилира и не драска за максимална издръжливост.МОЖЕ ДА СЕ МИЕ В СЪДОМИЯЛНА МАШИНА!.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за всеки повод!Всяка поставка е с размери от приблизително 3,5 "X 3,5" X 1/8" дебелина.ШЕСТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ гумени каботажните за напитки.Разработен и отпечатан в Остин, щата Тексас.На повърхността на каботажните прилага ЯРКИ, ПЪЛНОЦВЕТНИ графики, така че те никога не потускнеют, не потрескаются и не е беля.ОГНЕУПОРНИ, не се бутилира и не драска за максимална издръжливост.МОЖЕ ДА СЕ МИЕ В СЪДОМИЯЛНА МАШИНА!.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за всеки повод!Всяка поставка е с размери от приблизително 3,5 "X 3,5" X 1/8" дебелина.

Декларирани характеристики

Свързани продукти