плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
2,5 Абсорбиращи Автомобилни Влакчета 2 опаковки, Автомобилните Поставки за Подстаканников, Цветни Керамични Автомобилна Стойка Dragonfly, Разливи за поддържане на чист?

2,5 Абсорбиращи Автомобилни Влакчета 2 опаковки, Автомобилните Поставки за Подстаканников, Цветни Керамични Автомобилна Стойка Dragonfly,

BGN 5.33
 

Налично за поръчка
Сума

ПОДДЪРЖАЙТЕ своя поставка за чаши чисто : тези автомобили подложки за чаши осигуряват защитно уплътнение, предпазва крехката чаша по време на шофиране и предотвращающую удари и износване на дъното; Добър буфер може да се изолира от повърхността на автомобила, за да не се надраска любимата си кола по време на пътуване, подходящ изолационен слой, за да предпазите конструкция на автомобила от увреждане на висока или ниска температура на корпуса чаша. отлични автомобили аксесоари за мъже, аксесоари за автомобили за жени.Разработени подаръци за мъже, жени - Красива поставка в стил семе е уникална и модна. -Моля измерете вътрешния диаметър на пред поставки за чаши след покупката. -Впитайте капки вода и освободи ръката си. -Най-добрият подарък за рожден ден, коледа, коледни подаръци за мъже и жени.ЗАЩИТЕТЕ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ : нашите красиви автомобилните поставки за напитки са на височина 2,56 инча и 6 мм-Добри аксесоари за кола, лесен за използване и переноске; Топло забележка : моля, измерва се размера на вашата автомобилна чаша, преди да купите.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Подаръци за това не е невъзможно човек, сега са се превърнали в реалност. -Е, страна по-абсорбира влагата, от страна с цифри.Тези дизайнерски подложки, изработени от качествени материали и гарантиращи чистотата на всяка повърхност, придават усещане за стойността на всеки, кафе-брейку.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Подаръци за това не е невъзможно човек, сега са се превърнали в реалност.Практичен ДИЗАЙН : странични поставки за чаши има едно събиране, удобна за подбор и спускане, чудесно за поддържане на чистота на автомобила и да го индивидуалност.С нашите впитывающими каменни подкрепа за пиене вашата прекрасна трапезария вода няма да звънне.За любител на домашни животни, за подарък с кляпом в устата, за специален повод. отлични автомобили аксесоари за мъже, аксесоари за автомобили за жени.Изключително здрав впитывающий материал с дълъг живот, която гарантирано може да издържи на конкуренцията.Опаковка впитывающую стойка за автомобил поставки за чаши след Повече не използвайте хартиени салфетки - тези автомобилна стойка може напълно да замени кърпички.ЗАЩИТЕТЕ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ : нашите красиви автомобилните поставки за напитки са на височина 2,56 инча и 6 мм-Добри аксесоари за кола, лесен за използване и переноске; Топло забележка : моля, измерва се размера на вашата автомобилна чаша, преди да купите.

Декларирани характеристики

Свързани продукти