плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф за iPad Mini 6 с държач за моливи и каишка от изкуствена кожа APOLL, Поставка за автоматично събуждане по време на сън, Каишка за ръка, Чанта за чанта през рамо 6-то пок?

Калъф за iPad Mini 6 с държач за моливи и каишка от изкуствена кожа APOLL, Поставка за автоматично събуждане по време на сън, Каишка

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

[Съвместимост] : е предназначена само за i Pad Mini 6 8,3 инча 2021 (i Pad Mini 6-то поколение), модел : A2567/A2568 /A2569. Когато поръчате калъф за таблет, моля, сверяйтесь с тези номера модели. [Дизайн раменния колан и каишка за ръка] : Тясна плечевая лента за удобство за носене своята практика за таблет mini 8.3; и вътрешен каишка за ръка за удобно използване с една ръка. [Държач за карти и джоб] : Вграден няколко слотове за карти, в които можете да поставите документ за самоличност, както и преден джоб, предназначен за съхранение на пари в брой /билети/фактури по всяко време, както е показано на фигурата.Държач за писалка е удобно, за да си писалка-молив под ръка. [Функция на каботажните] : Този богат на функции на кутията уникален дизайн накланя назад и се превръща калъф в удобна поставка за гледане.Вградени магнити осигуряват функцията за автоматично преминаване в режим на заспиване /събуждане. [Здрава изкуствена кожа] : Висококачествено външно покритие от изкуствена кожа осигурява отлична защита от пръстови отпечатъци и драскотини.Вътрешна делото от мека TPU предпазва вашият ipad mini 6 от прегряване, а също и притежава добра амортизация и защита от падане.нановодостойкий. ??Съвместимост : ?? ✅ i Pad Mini 6-то поколение 8.3" от 2021 година на издаване.Номер на модела : (A2567 / A2568/A2569). ? Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия таблет, преди да купите. ??Информация за продукта : ?? 1.➤ Голям джоб : Външен джоб ви позволява да съхранявате вашите файлове.Вътрешен каишка за лесно използване с една ръка. 2.➤ Държач за писалка : предна втулка за писалка може напълно да защити вашето молив от повреди. 3.➤ Държачи за карти : благодарение на няколко отделениям за карта, която да може надеждно да поставите в тях си документ за самоличност или кредити. 4.➤ Дизайнерски чанти-мессенджера : калъф за ipad mini 6 с пагон за по-удобно носене и ползване.Също така прави вашия таблет по-привлекателна. 5.➤ Точни деколтета : великолепен дизайн и осигурява пълен достъп до докосване на екрана, странични бутони, пристанища зареждане, слушалки и камера, и т.н. 6.➤ Благодарение на гладка повърхност за лесно почистване с помощта на парцал или четка за зъби. 7.➤ На разположение в различни весели и ярки цветове.Най-добрите подаръци за вашето семейство и приятели. ??На помещение включва : ?? 1 х калъф за i Pad Mini 6 1 х Писалка за сензорния екран, различни цветове; (безплатни подаръци) 1 × кърпичка за почистване. (Безплатни подаръци) ? Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики

Свързани продукти