плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кошница за дрехи, Повече Кошница За Съхранение на Книги, Играчки Органайзер Кошница за Дрехи за Общежития на Колежа, Детска (38Л)

Кошница за дрехи, Повече Кошница За Съхранение на Книги, Играчки Органайзер Кошница за Дрехи за Общежития на Колежа, Детска (38Л)

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Сума

【Здрав материал】 : Кошница за дрехи, произведени от лек и здрав плат Оксфорд с водоустойчива подплата, однослойная плат, с две дръжки от двете страни, удобна и здрава, с пластмасово централната ивица от устата джоба си, която най-добре може да издържа. 【Размер】 : Два размера по ваш избор.Малък размер : 13,8x13,8x16,5 инча, обемът на около 38,1 л; Средният размер : 15,7x15,7x19,6 инча, обемът на около 62,8 л. който има по-голям капацитет и може да побере дрехи за цялото семейство. 【Сгъваем дизайн】 : Кошница за дрехи може лесно да се сгъва, за да спестите място, когато не се използва, идеален за дрехи колеж, предмети, общежития, кемперов, апартаменти, използване в хотела, детски ясли и битови помещения. 【Многофункционални предмети от първа необходимост за дома】 : Идеален за кухни, дневни, бани, шкафове, игрални зали и автомобили.Можете да съхранявате дрехи, играчки, книги и т.н. 【Забележка】кош за бельо се предлага с компрессионной опаковка, която може да помяться при превоз на дълги разстояния.След известно време, косата ще се възстанови, както и да ги изгладим с локално парно гладене и сешоар.

Декларирани характеристики

Свързани продукти