плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
12 комплекта пластини за ремонт на пантите 90 * 90 мм с Квадратна група от Неръждаема Стомана, монтиран на винтах Панта за шкаф с фиксирана страничния панел в Сребърен/?

12 комплекта пластини за ремонт на пантите 90 * 90 мм с Квадратна група от Неръждаема Стомана, монтиран на винтах Панта за шкаф с фиксирана

BGN 46.56
 

Налично за поръчка
Сума

Цвят : Сребрист.Пакетът включва : 12 x ремонтни плочи от неръждаема стомана 72 x винтове. 100% i. Ремонтни скоби могат да се прилагат към различни видове мебели.Много подходящ за закрепване на шкафове, тоалетни масички, дървени маси, столове, дървени легла, рафтове и т.н., Особености : 100% -ные и ремонтни скоби могат да се прилагат към различни видове мебели.Много подходящ за закрепване на шкафове, тоалетни масички, дървени маси, столове, дървени легла, рафтове и др Характеристики : Материал : неръждаема стомана Размер : 3,54x3,54 инча/90 *90 мм Цвят : сребрист, черен Стил : С дупки Профил мъничета : Задвижваната /странични панели Лекота на инсталиране : монтиране на Стена може лесно да се затегне с помощта на отвертка В комплекта са включени : 12 ремонтни плочи от неръждаема стомана 72 x винтове Количество : 1. Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на ръчно измерване.2. На реални стоки, може би малко по-различно от снимки от осветление.Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни на това с датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не можем да издадем Спецификата на продукт : Номер на модела : Плоча за ремонт на електрически вериги Материал : неръждаема стомана Консумативи : за работа с дърво Произход : Китай Сертифициране : липсва Размер : около 3,54 x 3,54 инча /90*90 мм Стил : с дупки Профил : Монтиране на врати /страничните панели е Много подходящ за определяне на : шкафове, гардеробни, маси, столове, легла, полици и т.н. Подходящ за : кухня, хол, спалня, самостоятелна стая, офис и т.н., Цвят : сребрист, черен.

Декларирани характеристики

Свързани продукти