плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Начало на кабинета Хардуер Врата на Панта 8 Парчета Бронзови Златни Вериги Квадратни Антикварни Панти са Подходящи За Дървени Чекмеджета на шкафа Бижутериен шкаф ?

Начало на кабинета Хардуер Врата на Панта 8 Парчета Бронзови Златни Вериги Квадратни Антикварни Панти са Подходящи За Дървени Чекмеджета

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

Всяка врата контур се произвежда в завода от трайни материали, и всяка подробност е изпипана до най-малкия детайл, така че можете да бъдете сигурни, че вашият гардероб ще бъде добре изработен и по-трайни.Материал : Цинк сплав (без кадмий).Брой : 2 елемента. Размери : около 1,7 см х 3,6 см, дебелина : 0,7 мм. Идеален за разнообразни мебели, декорации и т.н., Всяка врата контур се произвежда в завода от трайни материали, и всяка подробност е изпипана до най-малкия детайл, така че можете да бъдете сигурни, че вашият гардероб ще бъде добре изработен и по-трайни.Материал : Цинк сплав (без кадмий).Брой : 2 елемента. Размери : около 1,7 см х 3,6 см, дебелина : 0,7 мм. Идеален за разнообразни мебели, декорации и т.н., При необходимата здравина и продължителна употреба те също ще имат устойчиви на корозия имоти в следващите няколко години, Материал : цинк сплав (без кадмий) Количество : 2 бр с Размери : около 1,7 см х 3,6 см, дебелина : 0,7 мм, Подходящи за направата на разнообразни мебели, за да украсят и т.н. Изтънчен външен вид, целящ да им покаже красотата на миниатюрни продукти са на Разположение в миниатюрни размери, могат да бъдат използвани в изящни кутии или на куклени къщички, се използват като задната част на китара от кутии за пури, или като обикновена панта за повечето занаяти. проекти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас .Ние ще се радваме да ви помогнем.Цвят : бронз В комплекта са включени : 8 линии с подходящи аксесоари.

Декларирани характеристики

Свързани продукти