плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Дървена Поставка за лаптоп IMMOENUC, Сгъваема Поставка за лаптоп, Регулируема Поставка за маса Преносим Универсална стойка за преносим компютър с множество ъгли на на?

Дървена Поставка за лаптоп IMMOENUC, Сгъваема Поставка за лаптоп, Регулируема Поставка за маса Преносим Универсална стойка за преносим

BGN 30.88
 

Налично за поръчка
Сума

?【Безопасна и устойчива】 Дървена поставка за лаптоп е изработена от висококачествена дървесина, лесно се издържа теглото на лаптопа, а също е различно складываемостью и комфорт на носене.Ръцете не поранятся, тъй като ръбовете добре се полира. ?【Многоугольная регулиране на】 6 регулируеми ъгли, можете лесно да се определи желаната поза, ефективно намаляване на болки в шията и гърба. ?【Охлаждане】В долната част поставка за преносим компютър for wooden desk извършва куха конструкция, която може да помогне на лаптопа по-бързо да се охлади и повишаване на производителността. ?【 Нескользящий дизайн】 Ефективна устойчива на плъзгане преграда и силиконова подплата, за да осигури сигурност на вашия компютър, вие няма да паднете при набиране на текст. ?【Лесна употреба】 Няма нужда да се събират, могат да го използват директно.Не само за лаптопи, но и за ipad, книги, рецепти и т.н. ?【Безопасна и устойчива】 Дървена поставка за лаптоп е изработена от висококачествена дървесина, лесно се издържа теглото на лаптопа, а също е различно складываемостью и комфорт на носене.Ръцете не поранятся, тъй като ръбовете добре се полира. ?【Многоугольная регулиране на】 6 регулируеми ъгли, можете лесно да се определи желаната поза, ефективно намаляване на болки в шията и гърба. ?【Охлаждане】В долната част поставка за преносим компютър for wooden desk извършва куха конструкция, която може да помогне на лаптопа по-бързо да се охлади и повишаване на производителността. ?【 Нескользящий дизайн】 Ефективна устойчива на плъзгане преграда и силиконова подплата, за да осигури сигурност на вашия компютър, вие няма да паднете при набиране на текст. ?【Лесна употреба】 Няма нужда да се събират, могат да го използват директно.Не само за лаптопи, но и за ipad, книги, рецепти и т.н.

Декларирани характеристики

Свързани продукти