плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Нашийник за Кучета, Притежателят на Яка за Кучета с въздушна Етикет, Водоустойчив Нашийник за Кучета с въздушна Етикет, Нашийник за кучета с GPS Тракера за Малки, Сре?

Нашийник за Кучета, Притежателят на Яка за Кучета с въздушна Етикет, Водоустойчив Нашийник за Кучета с въздушна Етикет, Нашийник за кучета

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Сума

【Размер】 Шест цвята : червено, синьо, розово, зелено, черно, кафяво. 3 Размера : S = 17,71"M = 19,68" L = 22,83". 【Изкуствена кожа】 е Изработен от висококачествен материал, изкуствена кожа, водоустойчив дантела и строги линии, предохраняющей кучето си от всяко дразнене или дискомфорт.Никакви остри ръбове или распускающихся шевове, а здрав пластмасов обтегач премиум-клас и D-образен пръстен от сплав осигуряват безопасността на вашето куче. 【Функция】 Нашия нашийник за кучета с въздушна биркой по-удобно да се снимат с помощта на быстросъемной ключалката с една ръка, а D-образен пръстен осигурява надеждно закрепване на каишка за кучета и висящи аксесоари.Здрава светоотражающая ред и на ръба прави кучето по-голяма видимост в тъмното, по-безопасни за ходене, джогинг в дивата природа. 【Лесен и удобен】 Нашите притежателите airtag за кучета са лесни за инсталиране.Освен това, той е лек!За разлика от гумен или силиконов подвесного своята практика за кучешки бележки, нашият титуляр за кучешки яка, няма да излизаш и шляпвам на кучето си по време на джогинг или преследването, че е по-удобно за вашето кученце. 【Забележка】 Моля, използвайте дантела или рулетка на врата на кучето, за определяне на правилния размер, преди да купите.Ако имате някакви въпроси по отношение на качеството или размер, можете да се свържете с мен по всяко време. 【Размер】 Шест цвята : червено, синьо, розово, зелено, черно, кафяво. 3 Размера : S = 17,71"M = 19,68" L = 22,83". 【Изкуствена кожа】 е Изработен от висококачествен материал, изкуствена кожа, водоустойчив дантела и строги линии, предохраняющей кучето си от всяко дразнене или дискомфорт.Никакви остри ръбове или распускающихся шевове, а здрав пластмасов обтегач премиум-клас и D-образен пръстен от сплав осигуряват безопасността на вашето куче. 【Функция】 Нашия нашийник за кучета с въздушна биркой по-удобно да се снимат с помощта на быстросъемной ключалката с една ръка, а D-образен пръстен осигурява надеждно закрепване на каишка за кучета и висящи аксесоари.Здрава светоотражающая ред и на ръба прави кучето по-голяма видимост в тъмното, по-безопасни за ходене, джогинг в дивата природа. 【Лесен и удобен】 Нашите притежателите airtag за кучета са лесни за инсталиране.Освен това, той е лек!За разлика от гумен или силиконов подвесного своята практика за кучешки бележки, нашият титуляр за кучешки яка, няма да излизаш и шляпвам на кучето си по време на джогинг или преследването, че е по-удобно за вашето кученце. 【Забележка】 Моля, използвайте дантела или рулетка на врата на кучето, за определяне на правилния размер, преди да купите.Ако имате някакви въпроси по отношение на качеството или размер, можете да се свържете с мен по всяко време.

Декларирани характеристики

Свързани продукти