плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Подложка за тепане с игли Woolbuddy, Подложка за тепане с игли, за да проверите за тепане с игли, Алтернативен Пенопластовый килим, Вълнен килим за сплъстяване на козина?

Подложка за тепане с игли Woolbuddy, Подложка за тепане с игли, за да проверите за тепане с игли, Алтернативен Пенопластовый килим, Вълнен

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

Процесът на сплъстяване минава много по-бързо и дава отлични резултати с по-малки усилия.Валяние игли - вълнуващо преживяване, ДОКАТО .УБЕРЕГИ ПРЪСТИТЕ СИ ОТ СЪКРАЩЕНИЯ : Убереги себе си от болка.Ние създадохме тази уплътнение Woolbuddy с надеждата за намаляване на количеството на отпадъците в околната среда за разлика от използването на блокове за тепане, гъби за тепане и блокове за тепане от стиропор.Войлочный мат, който не се разгражда с времето, за разлика от пеноблоков.Подложка за тепане игла Woolbuddy : . - Произведен от тази овча вълна. - Не оставяйте следи от 0 до нулата на вашите войлочных поделках.Подложка за тепане трябва да бъде най-добрия си приятел, който ще остане с вас за дълго. вие не откриете една малка утайка от вашия поролонового на килима в своя художествен проект.

Декларирани характеристики

Свързани продукти