плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ZJchao Кутия За Пръстени, Скъпа Мультяшная Костенурка Кутия За Годежни Пръстени Малки Бижута Защитен Калъф За Съхранение на Годежни Пръстени Подарък Кутия за Сватба ?

ZJchao Кутия За Пръстени, Скъпа Мультяшная Костенурка Кутия За Годежни Пръстени Малки Бижута Защитен Калъф За Съхранение на Годежни Пръстени

BGN 4.26
 

Налично за поръчка
Сума

【Качествен материал】 Кутия за пръстените Отвътре е с мек стекание за защита на вашите бижута от надраскване, висококачествени материали, стабилен и издръжлив. 【Изключителен дизайн】 Ковчег за бижута във формата на костенурка, като цяло изглежда изящно и елегантно, лесен и ретро дизайн, красив и практичен. 【Функция】 Кутия за съхранение Може да съдържа пръстени и обеци с различна форма, по-добре да се организират и защитават вашите бижута, може да се използва като деликатна декорация или кутия за съхранение на бижута, перфектна кутия за опаковане на бижута. 【Переноска】 Кутия за съхранение на пръстени и обеци, лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, лесно да се постави в джоб, подходящ за различни случаи. 【Чудесен подарък】 Ковчег за бижута във формата на костенурка - страхотна идея за подарък за майка, съпруга или приятелка на Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, рожден ден и годишнина.Функция : 1. Ковчег за бижута във формата на костенурка, като цяло изглежда изящно и елегантно, лесен и ретро дизайн, красив и практичен. 2. Вътре има меко стекание за защита на вашите бижута от надраскване, висококачествен материал, здрав и издръжлив. 3. Могат да се настанят пръстени и обеци с различни форми, по-добре да организира и да защити своя украса. 4. Може да се използва като деликатна декорация или кутия за съхранение на бижута, перфектна кутия за опаковане на бижута. 5. Лек и малък, лесен за съхранение и носене, лесно да се постави в джоб, подходящ за различни поводи.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : кутия за съхранение на бижута Материал : флокированный Цвят зелен Размер продукти : около 68x49 x 42 мм/2,7 х 1,9 х 1.7 инча (Д х Ш х В) Определяне : Може да се съхранява пръстени и обеци различни форми на Осъществяване на списъка : 1 x кутия за съхранение на бижута Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item type:
jewelry storage box
Material:
flocking
Color green :
Product size:
Approx. 68 x 49 x 42mm / 2.7 x 1.9 x 1.7 inches (L x W x H)
Purpose:
Can store rings and earrings in various shapes
Package list:
1 x jewelry storage box :
A notice:
Please allow slight errors due to manual measurement. Thank you for your understanding. :

Свързани продукти