плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL 8 бр. Стенен монтаж Кука, Кука за дамска Закачалка за Детски Стаи, Интериор за Спални, монтиран на стената Кука, Дървени клечки за дрехи за дрехи, Декоративни Кук?

DOITOOL 8 бр. Стенен монтаж Кука, Кука за дамска Закачалка за Детски Стаи, Интериор за Спални, монтиран на стената Кука, Дървени клечки

BGN 4.95
 

Налично за поръчка
Сума

Стенен куки САМОЗАЛЕПВАЩИ стенни куки ДЕКОРАТИВНИ стенни куки на стената куки за окачване на стенни куки ДЕКОРАТИВНИ стенни куки лепило куки за кърпи ДЕКОРАТИВНИ куки куки за ключове за стена-много сцени, това е практичен помощник за спални, баня, тоалетна, врати, стени и на други места. - Веерообразная, гладка повърхност, нежен цвят, лесно допълва стилове на оформяне на вашия дом, придава нов облик с помощта на куката под формата на вентилатора в минималистичном съвременен стил.Куки за шапки - 【Лесна инсталация】- Подвижни стенни куки са лесни за инсталиране, просто махнете отметката самоклеящийся слой, а след това залепете го върху гладка повърхност, и натиснете.Не са необходими други инструменти, и стената няма да бъде повредена. - Самозалепващи конструкция без перфорация, надеждно се закрепва към стената, лесен за използване и спестява много място за дървени куки за закачалки. -Размер : 6.Лепило куки за дрехи - 【Здрав материал】- Самозалепващи стенни куки са изработени от висококачествена ABS , устойчиви на корозия, износостойки, трайно в употреба.Лепило куки за дрехи - 【Здрав материал】- Самозалепващи стенни куки са изработени от висококачествена ABS , устойчиви на корозия, износостойки, трайно в употреба.Кука във формата На фен - може да се използва широко за закачване на ключове, чанти, шапки, шалове, раници, толстовок, наметала, чадъри и други предмети. - Тази кука е изработен от надеждни материали, трайни по време на поддръжката, за да можете да използвате декоративни стенни куки за окачване.Куки за шапки - 【Лесна инсталация】- Подвижни стенни куки са лесни за инсталиране, просто махнете отметката самоклеящийся слой, а след това залепете го върху гладка повърхност, и натиснете.Кука във формата На фен - може да се използва широко за закачване на ключове, чанти, шапки, шалове, раници, толстовок, наметала, чадъри и други предмети.Информация за стоки, Куки за банята Ви често притеснява това, че не можете да намерите това, което ви трябва, поради безпорядъка в стаята си?Тази кука може да ви помогне много.Пратката включва 8 х куки Особености -Материал : куки за закачалки за дрехи от ABS-пластмаса -Цвят : бял, оранжев лигав кука.

Декларирани характеристики

Свързани продукти