плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Каишка за кучета Faleela 4FT Premium, Heavy Duty - Сверхмягкий каишка за кучета с кожата и подобрени лесно плетене на една кука (4F, червен)

Каишка за кучета Faleela 4FT Premium, Heavy Duty - Сверхмягкий каишка за кучета с кожата и подобрени лесно плетене на една кука (4F,

BGN 9.06
 

Налично за поръчка
Сума

【Усъвършенстван лесен кука】- Завъртане на бравата на 360 градуса гарантира, че въжето не се увива, осигурява първокласна сигурност, при това лесно се облича и да стреля с една ръка. 【Здрав】-Това тежкотоварни каишка за кучета е изработена от твърда кожа, easy обтегач с голяма товароподемност значително повишава якостта на опън.Чудесно за РАЗХОДКИ, джогинг или дресура】 -Обща дължина 4 метра, за да даде кучето си известна свобода, и вие също може добре да контролира си в извънредна ситуация. 【 Ръчна работа】 -Кожена обвивка прави каишка забележителен, красив и практичен. 【Гаранция за ВАС】-Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, свържете се с нас незабавно.Ние бързо ще решим вашия проблем. * Ако търсите специален повод за кучета, то този повод ще ви стане най-добрият избор! . * Вашият домашен любимец трябва да бъде обект на завист от съседи и приятели!Това е и идеален подарък за домашни любимци, и любителите на домашни животни.Параметри на продукта : Материал : олово, Метал.

Декларирани характеристики

Свързани продукти