плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Шапки за вана за момичета с Бантиком, Водоустойчив Двупластова Шапка за Еднократна употреба, Шапка за душ за жени, за Дълги или къси коса, се регулира за повечето ра?

Шапки за вана за момичета с Бантиком, Водоустойчив Двупластова Шапка за Еднократна употреба, Шапка за душ за жени, за Дълги или къси

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Сума

?【 Уникален дизайн за регулиране на 】 Край на нашата шапки за душ заверени с еластична лента, а вие също можете да се засилят, шапка за душ, връзване лък.Красива модел и сладък лък ще направят вашата шапка-красива и специална. ?【 Дръжте косата суха 】 Висококачествен двуслойни водоустойчив материал гарантира, че вашата коса не промокнут след душ. ?【 Удобна и множество 】 конструкция на еластична лента, удобна в чорап и подходяща за коса, всякаква дължина.За разлика от тези за еднократна употреба шапки за еднократна употреба, за коса, нашите могат да се използват повторно в продължение на дълго време. ?【 Богат на функции и преносима 】 Нашата шапчица е предназначена не само за душата, но и за къпане, грим, почистване на лице, почистване на дома, тя също може да се използва като шапки за сън, за защита на вашата прическа. ? 【 Съвети 】 е Подходящ за повечето размери на главата (22-23,6 инча), ако носите с плитки, моля, уверете се, че размерът е подходящ за вас, преди да купите. ?【 Уникален дизайн за регулиране на 】 Край на нашата шапки за душ заверени с еластична лента, а вие също можете да се засилят, шапка за душ, връзване лък.Красива модел и сладък лък ще направят вашата шапка-красива и специална. ?【 Дръжте косата суха 】 Висококачествен двуслойни водоустойчив материал гарантира, че вашата коса не промокнут след душ. ?【 Удобна и множество 】 конструкция на еластична лента, удобна в чорап и подходяща за коса, всякаква дължина.За разлика от тези за еднократна употреба шапки за еднократна употреба, за коса, нашите могат да се използват повторно в продължение на дълго време. ?【 Богат на функции и преносима 】 Нашата шапчица е предназначена не само за душата, но и за къпане, грим, почистване на лице, почистване на дома, тя също може да се използва като шапки за сън, за защита на вашата прическа. ? 【 Съвети 】 е Подходящ за повечето размери на главата (22-23,6 инча), ако носите с плитки, моля, уверете се, че размерът е подходящ за вас, преди да купите. ??Описание на продукта ?? Дамска Шапка за душ ??Перфектен размер : ?? Обиколката на шапки за душ е 22 инча в нормално състояние, 24 инча, след разтягане в продължение.С регулируеми завязками остава много място за дълга коса.Една шапчица за коса подходящ за главите на повечето размери. ??Регулируема вратовръзка : ??Шапки за душ имат широка плоска лента отпред (без дъвка), така че няма да имате тази странна линия на челото.Лепило върху задната половина на шапки за душ и регулируема чл осигуряват плътно прилепване. ?? Пратката съдържа : ?? 1 * двупластова шапка за душ.

Декларирани характеристики

Свързани продукти