плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Avezano Фон във формата на Слон, за момче, Детски душ, Слон, Синьо Цвете на Фона на партита, Фотобудка, Фон за Снимки на Тема Baby It ' s a Boy Elephant, Фонове за детската душа, Декор?

Avezano Фон във формата на Слон, за момче, Детски душ, Слон, Синьо Цвете на Фона на партита, Фотобудка, Фон за Снимки на Тема Baby It

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

✪ Размер и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см), 1 бр. винил плат за фотография.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид. ✪ Материал : винил плат. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон.Безшевни, лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне. ✪ Характеристики : ☆ Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, създадени от професионални дизайнери независимо. ☆ Потребителско обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени), моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката. ✪ Приложимо причина : Тема на слон, това е фон за украса на парти в чест на рождения ден на момчето, на фона на банер за парти в чест на рождения ден на момчето-слона за една фотосесия, на фона на банер в чест на рождения ден на момчето-слон, на фона на фотобудки в чест на детски партита със слон за фотография. ✪ Топли съвети : ☆ Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение.☆ Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в пълен комплект не е включена. ☆ Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета.

Декларирани характеристики

Свързани продукти